Video straumēšanas serviss "Netflix" publicējis ieskatu savā jaunajā automobiļu realitātes šovā "Hyperdrive". Tajā desmit dalībniekiem būs jāizbrauc šķēršļu josla un jāizpilda sarežģīti triki ar automobiļiem, lai pierādītu, ka ir vislabākais "strītreiseris".

"Netflix" automobiļu šova filmēšana notiek Ņurjorkas štatā, kur speciālā laukumā izveidota šķēršļu joslu trase, ieskaitot milzīgas metāla konstrukcijas. "Netflix" publicētajā raidījuma reklāmā redzams, ka dalībnieki tajā brauks ne tikai ar jauniem, bet arī klasiskiem automobiļiem, piemēram, "Ford Mustang", "Mazda RX-7", "Chevrolet Camaro", "Nissan 350Z" un "Nissan S13 Silvia", kā arī pārbūvētiem "Datsun 240Z", "Lamborghini Huracan", "Chevrolet Corvette" un "Dodge Charger".

"Hyperdrive" autori norāda, ka "elitārie "strītreiseri" no visas pasaules demonstrēs, uz ko ir spējīgi pie jaudīgu spēkratu stūres vislielākajā un vissarežģītākajā šķēršļu trasē pasaulē". Šis automobiļu realitātes šovs tiek salīdzināts ar populāro amerikāņu raidījumu "American Ninja Warrior", kur cilvēkiem fiziski jāpārvar neparasti šķēršļi.

Lai arī publiski tas netiek norādīts, visticamāk, "Hyperdrive" ir radīts kā tiešais konkurents "Netflix" sīvākā sāncenša "Amazon Prime" raidījumam "The Grand Tour", ko vada bijušie "TopGear" ("Gāzi grīdā!") žurnālisti Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs.

"Netflix" video straumēšanas servisā jaunais "Hyperdrive" raidījums nonāks jau šomēnes. Raidījumu vadīs Holivudas aktrise Šarlīze Terona, kas piedalījusies arī automobiļu kulta filmā "Ātrs un bez žēlastības".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!