Pazīstamais Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers pārģērbās par automobiļu pārdevēju un potenciālos elektromobiļu pircējus mēģināja pārliecināt labāk pirkt kādu muskuļauto ar lielu iekšdedzes dzinēju.

Viens no pircējiem, ieraudzījis pārģērbto Švarcenegeru, sāka smieties, visticamāk, viņu atpazīstot, tomēr profesionālajam aktierim izdevās pārliecināt, ka viņš ir auto pārdevējs Hovards Klainers.

Pārītim, kurš meklēja "ekonomisku un klusu" elektromobili, ūsas uzlīmējušais un cigāru kūpinošais Švarcenegers piedāvāja "Hummer H2" apvidnieku. Potenciālie pircēji atcirta, ka tas nokaitinātu viņu kaimiņus, tomēr "Hovards Klainers" precizēja, ka kaimiņiem vienkārši skaudīs.

Arī citus elektroauto pircējus Švarcenegeram neizdevās pārliecināt tā vietā labāk pirkt muskuļauto. Dažus viņš nokaitināja tiktāl, ka tie lūdza pasaukt pārvaldnieku. Tomēr arī pārvaldnieks bija pats Švarcenegers tikai jau ar citu parūku.

Atgādinām, ka Arnolds Švarcenegers, kurš savulaik bija pirmā civilpersona, kas iegādājās militāru apvidus auto "Hummer H1", jau labu laiku ir pārliecināts elektroauto piekritējs. Viņš pat vairākus savus kolekcijas spēkratus, piemēram, "Mercedes-Benz" G-klasi ir pārbūvējis par elektromobili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!