Polijas iedzīvotāja Mihalina Borovčika ir pieticīga pensionāre. Ik mēnesi valsts pensijā viņa saņem 504 eiro. Neskatoties uz to, 81 gadu vecā kundze spējusi sakrāt pietiekami daudz naudas, lai iegādātos jaunu sportisko sedanu "Subaru WRX STI".

Pensionāre medijiem atklāj, ka visu mūžu tīksminājusies par ātriem automobiļiem. Tomēr reāli tādu iegādāties atļāvusies, tikai dodoties pensijā. Kā norāda "Subaru WRX STI" īpašniece, tad šim automobilim ir sirds un dvēsele.

Automobilis viņai izmaksājis 46 tūkstošu eiro, kas ir tik daudz, cik viņa pensijā saņem septiņos ar pusi gados. Tomēr reāli viņa naudu šim mērķim krājusi 13 gadus. 300 zirgspēku jaudīgais "Subaru" esot bijis tā vērts, atklāj 81 gadu vecā "ralliste".

Taisnības labad jāatzīmē, ka valsts pensija nav viņas vienīgais ienākumu avots. Viņai pieder vairāki dzīvokļi, kuri nodoti īrē, tāpēc katru mēnesi viņa spējusi atlikt pietiekami naudas, neupurējot citas vajadzības.

Turklāt šis "Subaru" nav nopirkts, tikai lai par to tīksminātos. Pensionāre pati ar to nobraukusi jau vairāk nekā 15 tūkstoš kilometru.

"Subaru WRX STI" aprīkots ar 2,5 litru četrcilindru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 300 zirgspēku jaudu un 407 ņūtonmetru griezes momentu. Sportiskais pilnpiedziņas sedans no vietas līdz 100 km/h paātrinās 5,2 sekundēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!