Kristaps Porziņģis uzjautrinājis sava NBA kluba Dalasas "Mavericks" komandas biedrus, raušoties iekšā gabarītos mazajā "Tesla Roadster" elektromobilī. Turklāt, cenšoties no tā izkāpt, vienā brīdī Porziņģim kāju sarāva krampī. Video ar šo notikumu savā "Instagram" profilā publicējis Porziņģa komandas biedrs Džalens Brunsons.

Automobilis, kurā iesēdies 2,21 metru garais Kristaps Porziņģis, ir pirmās paaudzes "Tesla Roadster" elektromobilis, kas debitēja 2008. gadā un kas ir izstrādāts uz britu sportiskā automobiļa "Lotus Elise" bāzes. Tas ir pirmais šobrīd populārā elektromobiļu ražotāja "Tesla" sērijveida modelis, kas tam laikam spēja nobraukt iespaidīgus 320 kilometrus ar pilnu akumulatoru uzlādi.

"Tesla" rodsters ir nepilnus četrus metrus garš, kas ir salīdzināms ar mazās klases hečbeka gabarītiem, bet tā augstums ir tikai 1,23 metri – tikai nedaudz vairāk kā puse no Porziņģa auguma garuma. Tādēļ nav brīnums, ka viņam, lai ielocītos šī auto salonā, ar rokām bija jāpiepalīdz iedabūt kājas kabīnē. Šis process izrādījās tik mokošs, ka, kāpjot ārā, viņam pat kāju sarāva krampī.

Porziņģis pats sev izvēlas lielus automobiļus – pamatā "Mercedes-Benz" S-klases kupeju gan Latvijā, gan atrodoties arī ASV. Vēl maksimālo NBA līgumu noslēgušais Latvijas basketbolists sevi ir palutinājis arī ar "Rolls-Royce Wraith" luksusa kupeju.

Savukārt šeit varat noskatīties video, kā basketbola leģenda Šakils O'Nīls ieraušas un brauc ar savu privāto "smart fortwo" mazauto:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!