facebook:1789984141038625
Otrdien, 24. jūlijā, pirmo reizi Rīgā ieradās "Gran Turismo" pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām, kā "Ferrari", "Lamborghini" un "McLaren", lai trīs dienas brauktu pa Biķernieku trasi. Turklāt piektdien ikvienam interesentam būs iespēja šos jaudīgos superauto apskatīt klātienē sacīkšu trasē.

""Gran Turismo" ir superauto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules. Šis pasākums nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana, patiesībā tas tiek organizēts, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē," komentē "Gran Turismo" organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms.

"Gran Turismo Baltica" pasākuma 60 automašīnu vietas tika rezervētas jau sen. Pasākums sākās, kad prāmis "M/S Romantika" ieradās Rīgā pulksten 10.30. Visas automašīnas devās no Rīgas pasažieru ostas uz "Radisson Blu Latvija" viesnīcu

Nākamās trīs dienas šīs jaudīgās automašīnas un to vadītāji tiksies Biķernieku trasē. "Gran Turismo Baltica" ir privāts pasākums, taču piektdien no pulksten 10 līdz 17 trase tiks atvērta arī citiem interesentiem, un dalībnieki aicina visus ierasties.

"Aicinām visus satikt mūs jau otrdien, pulksten 11, Rīgas pasažieru ostā un sekot automašīnu izbraucienam līdz "Radisson Blu Latvija" viesnīcai, kā arī piektdien no pulksten 10 līdz 17 Biķernieku trasē. Tiks rīkots arī konkurss, kurā būs iespēja laimēt vietu kā līdzbraucējam trasē ar vienu no īpašajām automašīnām," turpina Pīters Ternstroms.

"Gran Turismo" apvieno 4 800 dalībniekus no visām Eiropas valstīm, Dienvidāfrikas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Āzijas un Austrālijas. Tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Katra biedra īpašumā jābūt vismaz vienam ekskluzīvajam auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!