Ar novērošanas videokameru iemūžināts, kā Losandželosā, ASV, kāda sieviete sešas stundas demolē svešu automobili. Visvairāk spēkrata īpašnieci izbrīna fakts, ka visu šo laiku garām gāja cilvēki un neviens vandālisma aktam nepievērsa īpašu uzmanību, dažs pat to uz brīdi iemūžināja savā viedtālrunī.

Incidents notika nākamajā rītā pēc Pateicības dienas. Steisija Omelinofa ar savu "Buick Lucerne" sedanu bija atbraukusi pie savas draudzenes un atstāja automobili uz ielas, trotuāra malā.

Automobiļa īpašniece palika pa nakti pie savas draudzenes, bet kāda, iespējams, psihiski nevesela sieviete ap trijiem naktī sāka automobili demolēt, aktam ilgstot līdz pat deviņiem rītā, kad viņu beidzot aizturēja policija un nogādāja uz 72 stundu novērošanu psihiatriskajā dispanserā.

No sākuma huligāne automobilim norāva vējstikla slotiņu, ar kuru sāka skrāpēt motora pārsegu. Tāpat viņa lēkāja pa automobiļa jumtu un mazliet atpūtās, guļot uz motora pārsega. Rezultātā automobilis ir viscaur saskrāpēts, tam ir norauts radiatora dekoratīvais režģis, degvielas uzpildes tvertnes vāciņš un pārdurtas riepas.

Automobiļa saimniece ir šokā un nesaprot, kādēļ viņai ir tāds Dieva sods, jo viņa Dievu lūdz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!