Diezgan dārgs un tajā pašā laikā neveikls misēklis noticis auto entuziastu pasākumā "Cars & Coffee" Virdžīnijā, ASV. Sieviete savu sarkano "Mercedes-Benz 380 SL" mēģināja novietot stāvēšanai paralēli ietvei, tomēr ar kabrioleta aizmugurējo daļu uzbrauca turpat stāvošajam sarkanajam "Ferrari 458 Speciale" superauto.

Kā dzirdams aculiecinieka filmētajā video, "Ferrari" īpašnieks, ieraugot skādi, noteica: "Jūs nopietni? Tā ir visstulbākais, ko esmu redzējis!" Tikmēr "Mercedes-Benz" vadītāja – sieviete gados – atbildēja, ka "Ak, Dievs, es joprojām trīcu!" Savukārt aculiecinieki mierināja "Ferrari" īpašnieku, ka vismaz neviens cilvēks šajā starpgadījumā nav cietis.

Negadījumā ir bojāts "Ferrari 458 Speciale" motora pārsegs un buferis. Jāatzīmē, ka lietots šāds 458. modeļa speciālās versijas spēkrats maksā no 260 līdz 350 tūkstošiem eiro. No standarta "Ferrari 458 Italia" šī "Speciale" modifikācija atšķiras ar jaudīgāku – 605 zirgspēku – dzinēju, agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, par 90 kg samazinātu svaru un braukšanai sacīkšu trasēs pielāgotiem regulējumiem dažādām sistēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!