Portāls "Delfi" sadarbībā ar kampaņas "Pārsteidz ziemu!" organizatoriem piedāvā video tiešraides ierakstu no automobiļu bezmaksas tehniskās pārbaudes pasākuma norises vietas Rīgā, kur savus spēkratus pārbaudīt ieradās arī autosportists Reinis Nitišs un sporta žurnālists Jānis Celmiņš.

Kampaņas mērķis ir uzrunāt autovadītājus, īpaši uzsverot faktorus, kas ietekmē drošu pārvietošanos ar auto pa Latvijas ceļiem ziemas periodā. Šie faktori ir akumulatora jauda, riepu gaisa spiediens, riepu protektora dziļums, lukturu augstums un vējstiklu slotiņas.

Sertificēti autoinženieri, Latvijas Autoinženieru asociācijas biedri kampaņas dalībniekiem sniegs padomus drošas braukšanas apstākļu nodrošināšanai ziemā. Katrs akcijas apmeklētājs pēc sava auto pārbaudes saņems tehnisko anketu, kurā būs atzīmēti pārbaudes rezultāti, kas automašīnas tehnisko nepilnību gadījumā autovadītājam ļaus jau informētam doties uz autoservisu, lai trūkumus laikus novērstu un pienācīgi sagatavotos drošai braukšanai rudens un ziemas laika apstākļos.

Pirmā kampaņas norises diena, 20. oktobrī, no pulksten 16 līdz 20, tiek aizvadīta Rīgā pie veikaliem "Maxima" Deglava ielā 67 un Saharova ielā 20a. Ar turpmākajām kampaņas dienām un norises vietām var iepazīties Parsteidzziemu.lv.

Kampaņu "Pārsteidz ziemu!" organizē autoķīmijas un aksesuāru tirdzniecības uzņēmums "Getz Nordic" sadarbībā ar CSDD, apdrošināšanas kompāniju "Seesam Insurance AS" un Latvijas Autoinženieru asociāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!