Titulētais zviedru slēpotājs Johans Olsons parādījis savu jauno automobili – pārbūvētu 810 zirgspēku jaudīgo "Rolls-Royce Wraith", projektu nodēvējot par "George The Rolls". Pēc Olsona vārdiem, ar šo spēkratu viņš ir piepildījis savu seno sapni – kūpināt riepas ar "Rolls-Royce".

"Rolls-Royce Wraith" ir aprīkots ar 6,6 litru V12 biturbo dzinēju, kas standartā attīsta 633 zirgsēku jaudu, bet konkrētajam automobilim Nīderlandes kompānija "Absolute Motors" to palielinājusi līdz 810 ZS. Tāpat automobilis ir aprīkots ar 24 collu "Forgiato" riteņu diskiem, papildu lukturiem uz jumta un "Quicksilver" izplūdes sistēmu.

Ņemot vērā, ka zviedru slēpotājs piekopj aktīvu dzīvesveidu, uz "Rolls-Royce" jumta ar magnētiem ir piestiprināts bagāžnieks, uz kura vismaz video filmēšanas laikā viņam bija sērfinga dēlis un papildu degvielas tvertnes. Tāpat kā pārējiem Olsona kolekcijas automobiļiem, arī "Rolls-Royce" virsbūve ir kamuflāžas noformējumā.

Atgādinām, ka līdzšinējais Olsona reprezentatīvais automobilis bija "Lamborghini Huracan" ar 800 ZS, "Akrapovic" izplūdes sistēmu, "K&W" balstiekārtu un šim slēpotājam tradicionālo jumta bagāžnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!