Foto: Kadrs no video

"Brauksiet ar velosipēdu uz Ķekavu, varat pa ceļam pasēdēt uz stulbā soliņa – Piemineklis meistaram, kam rokas aug no pakaļas!" norāda TV raidījuma "Zebra" vadītājs Pauls Timrots.

Uz Bauskas šosejas – no Katlakalna uz Ķekavu – ir jauns veloceliņš, kas ir gluds un patīkms braukšanai. "Tomēr velns slēpjas detaļās. Un arī tizli meistari slēpjas detaļās," komentē Timrots.

Raidījuma skatītājs Jānis pastāstīja, ka ar ģimeni braucis pa jauno veloceliņu un vienā no tā līkumiem viņa meita ietriecās uz veloceliņa ierīkotajā veloturētājā, kā rezultātā sadauzīja apakšstilbu, kam zilums nenogāja veselas divas nedēļas.

Timrots devās uz konkrēto vietu, aplūkoja aso metāla konstrukciju velobraucēju traktetorijā un secināja, ka "Tas, kurš to uzzīmējis un uzstādījis, ir pilnīgs tizlenis," secina Timrots.

Turklāt ne tikai veloturētājs ir "tizls", bet arī pie tā esošais soliņš ir ar kustīgiem dēļiem – uzgriežņi skrūvēm nav pievilkti līdz galam.

Velobraucējs Jānis norāda, ka pagastu par šo nelāgo konstrukciju informējis, tomēr divu nedēļu laikā nekādu atbildi nav saņēmis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!