Ir grūti iedomāties labāku vietu pašizolācijai kā personīgo auto. Tādēļ šoreiz, ievērojot valstī noteiktos drošības priekšrakstus un distanci vienam no otra, raidījums "Tavs Auto TV" tuvāk aplūko pašu svaigāko no "Audi" "Q" modeļu saimes. Tas ir modernizētais "Audi Q5", kas Latvijas tirgū nonāca novembra beigās.

Biķernieku trasē pie atjauninātā "Audi Q5" stūres sēdās Valdis Melderis – cilvēks, kuram ir viedoklis daudzos jautājumus; cilvēks, kura balsi jau daudzus gadus dzirdam "Radio Skonto" ēterā; cilvēks, kurš pozitīva lādiņa gūšanai pat ziemā ir gatavs sēsties pie motocikla stūres.

Modernizētais "Audi Q5" ir viens no pirmajiem sērijveida automobiļiem pasaulē, kas ieguvis aizmugurējos lukturus ar OLED tehnoloģiju – tās ir efektīvas organiskās gaismas diodes, kas rada viendabīgu gaismu. OLED aizmugurējo lukturu grupa aprīkota arī ar tuvuma noteikšanas sistēmu – ja kāds pietuvojas stāvošam "Q5" no aizmugures mazāk nekā divu metru attālumā, iedegas viss OLED segments. Kad "Q5" uzsāk kustību, tas atgriežas pie sākotnējā apgaismes veida.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!