Internetā popularitāti guvis video no kāda Polijas motociklistu rauta, kurā kāds karstgalvis bija nolēmis pazīmēties ar savu rumaku un domājamo meistarību. Šim nolūkam viņš sāka kūpināt motocikla aizmugurējo ratu līdz uzliesmoja motors.

Jau video sižeta sākumā, kad polis savu motociklu ar priekšējo riteni atstutē pret koku, lai tas nofiksētos statiski un uz vietas grieztos aizmugurējais ritenis, jau rodas šaubas, ka triku meistars ir zinātājs. Īsti "šovmeņi" šādu aizmugurējā rata kūpināšanu uz vietas spēj arī bez motocikla "atstutēšanas".

Lai vai kā, pāris minūtes kūpinājis aizmugurējo riepu, polis pat negrasās apstāties. Tomēr dzelzs rumakam tā bija pārāk liela slodze, un tas uzliesmoja. Protams, varonis lēca no motocikla nost un steidza to dzēst, pūšot ar elpu. Redzot, ka avārijas seku likvidēšanas darbi nevedas, motociklists turpat grāba smiltis un meta virsū liesmām. Palīgā steidza arī šova skatītāji – citi motociklisti –, kuri nepažēloja arī rokā turēto skārdeni un tās saturu (alum līdzīgu šķidrumu) lēja virsū degošajam motociklam. Kopīgiem spēkiem liesmas beigu beigās izdevās apslāpēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!