Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Volvo" sērijveida ražošanas plānos pagaidām neietilpst liela kupeja, kas tirgū konkurētu ar "BMW" 6. sēriju, vēsta izdevums "Auto Express" ar atsauci uz zviedru autoražotāja galveno eksterjera dizaineri Andresu Gunarsonu.

""Volvo Concept Coupe" prototipa sērijveida versija pagaidām ir atlikta," intervijā britu izdevumam paziņojis Gunarsons. "Kupeja ir automobilis, ko vēlētos katrs autoražotājs. Un arī mēs vēlētos "Concept Coupe" prototipa sērijveida versiju."

"Volvo" galvenais dizainers norāda, ka lielākas cerības autoražotājs pašlaik saista ar jaunās paaudzes "XC90" apvidus automobili. Tomēr tajā pašā laikā Gunarsons atzinis, ka "XC90" kupejas versija, kas tirgū konkurētu ar "BMW X6" un topošo "Mercedes-Benz GLE Coupe" pagaidām nav autoražotāja plānos.

Atgādinām, ka "Volvo Concept Coupe" prototips debitēja 2013. gada rudenī Frankfurtes autoizstādē. Koncepts demonstrē zviedru auto markas dizaina attīstības virzienu. Līdzīgā stilā tika ieturēti arī "Concept Estate" un "XC Coupe" prototipi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!