Foto: Publicitātes foto

Viens no Latvijas lielākajiem auto uzņēmumiem "WESS Auto Grupa" 2022. gadā strādājis ar neto apgrozījumu 73,9 miljonu eiro apmērā. Salīdzinot ar 2021. gadu, aizvadītajā gadā "WESS Auto Grupas" uzņēmumu apgrozījums pieaudzis par 10,7 miljoniem eiro jeb 17%, bet peļņa palielinājusies par 15%.

Kopumā "WESS Auto Grupa" pagājušajā gadā Latvijā ir pārdevusi 1631 jaunus vieglos automobiļus, no tiem "Toyota" – 1371, "Lexus" – 124, bet "Honda" – 141. Savukārt pēcpārdošanas servisa pakalpojumu jomā bijusi stabila izaugsme 18% apmērā.

"Neraugoties uz auto tirgus izaicinājumiem, "WESS Auto Grupas" uzņēmumiem ir izdevies saglabāt savas tirgus pozīcijas. Aizvadītajā gadā galveno uzmanību veltījām produktīvas un optimizētas darbības nodrošināšanai, pilnveidojot un digitalizējot savu pakalpojumu klāstu. Piemēram, izveidojām jaunu interneta platformu, lai klientiem būtu ērti saņemt apdrošināšanas pakalpojumus, un ieviesām digitālu e-pieraksta formātu BMW servisā. Tāpat iespēju robežās cenšamies būtiski nepalielināt pakalpojumu cenas, neskatoties uz pieaugošo inflāciju un energoresursu cenu kāpumu," norāda "WESS Auto Grupa" uzņēmumu dibinātājs un līdzīpašnieks Aleksandrs Oskins, "klienti mums uzticas, jo esam vietējais uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi automobiļu tirgū, labi pārzinām viņu vajadzības un strādājam ar korporatīvu atbildību".

"WESS Auto Grupas" uzņēmumos kopumā nodarbināti vairāk nekā 200 darbinieki. Savukārt uzņēmuma kopējie maksājumi valsts budžetā pagājušajā gadā sasniedza 14,9 miljonus eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!