Uz saturu
close-ad
Ieva Raiskuma
Ieva Raiskuma
Tasty.lv redaktore
Man ir svarīgi rakstīt par īstu dzīvi, kurā ir visas garšas – saldā, sāļā, rūgtā, skābā un arī tā piektā – umami – garša. Umami garša ir tā, kas dod sātu un īsto smeķi visam. Un tāda dzīve man patīk – ar smeķi! Man ir svarīgi rakstīt par cilvēkiem, kuri dzīvo ar smeķi un iedvesmo mūs visus. Esmu žurnālistikā kopš pagājušā gadsimta, un rakstīšana joprojām ir mans sapņu darbs. 1996. gadā esmu saņēmusi "Preses naglu". Ļoti lepojos. Uz balvu par "virtuves naglu" es nepretendēju, tomēr ēst gatavošana ir viena no manām stihijām. Man ir svarīgi rakstīt un gatavot, un, ja tas kādu iedvesmo, esmu laimīga.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.