Foto: RFS

"Tonybet" Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas pārceltajā mačā pašreizējā čempione RFS viesos pārliecinoši ar 4:0 (2:0) pieveica "Grobiņa"/LFS komandu, tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas un pakāpjoties uz kopvērtējuma pirmo vietu.

Pirmajā puslaikā viesus vadībā 11. minūtē izvirzīja Elvis Stuglis, bet vēl pēc 15 minūtēm Dragoļubs Savičs ar spēcīgu sitienu no asa leņķa panāca 2:0.

Spēles 59. minūtē Ismaels Diomandē guva viesu trešos vārtus, bet 73. minūtē pēc Stefana Paniča trāpīgā sitiena rezultāts kļuva 4:0.

Šim mačam bija jānotiek jau pirmdien, taču slikto laikapstākļu dēļ tas tika pārcelts uz otrdienu.

Tur pat Liepājā šodien astotās kārtas noslēdzošajā mačā mājinieki "Liepāja" tiksies ar "Jelgavu". Spēles sākums paredzēts plkst.17.30.

Svētdien kārtas ievadā "Riga" ar 2:1 uzvarēja "Metta" komandu un "Auda" ar 2:0 pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" futbolistus, bet pirmdien "Daugavpils" ar 1:0 guva panākumu pār "Valmieru".

RFS ar 19 punktiem astoņās spēlēs kļuvusi par līderi, uz otro vietu nobīdot "Riga", kuru kontā ir 18 punkti. "Daugavpils" astoņās cīņās tikusi pie 14 punktiem. Pa 13 punktiem ir "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, 11 punkti ir "Audai", "Grobiņa"/LFS tikusi pie astoņiem punktiem, septiņi punkti ir "Metta" vienībai, sešus punktus septiņās cīņās iekrājusi "Liepāja", bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!