Foto: Shutterstock

"Mans mīļākais vakariņu ēdiens var kļūt arī par jūsējo mīļāko ēdienu," tā recepti piesaka Calis.lv virtuves foruma dalībniece ebite.

::recepte::

Sīpolus nomizo, sagriež pabiezās ripiņās un izklāj cepamās formas apakšu.

Tomātus sagriež pabiezās ripiņās un izliek kārtu virs sīpoliem.

Gaļu vienmērīgi izklāj uz tomātiem. Pārber ar kukurūzu.

Uzkaisa garšvielas un nedaudz sāli. Pārlej majonēzi.Uzkaisa uz rupjās rīves sarīvētu sieru.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 sīpoli6 tomāti1 kgjaukta maltā gaļa500 gsiers1 glāzekonservēta kukurūza1 paciņa vieglā majonēze piparu maisījums ķiploku granulas paprikas pulveris kaltēti zaļumi

Sagatavošana

1

Sīpolus nomizo, sagriež pabiezās ripiņās un izklāj cepamās formas apakšu.

2

Tomātus sagriež pabiezās ripiņās un izliek kārtu virs sīpoliem.

3

Gaļu vienmērīgi izklāj uz tomātiem. Pārber ar kukurūzu.

4

Uzkaisa garšvielas un nedaudz sāli. Pārlej majonēzi.Uzkaisa uz rupjās rīves sarīvētu sieru.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!