::recepte::
Lai pagatavotu marinādi, visas sastāvdaļas uzvāri un pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Tomātus nomazgā un ar asu nazi miziņā iegriež krustiņus. Sagatavotos tomātus pārlej ar vārošu ūdeni, pāris minūtes atstāj, pēc tam liek ledusaukstā ūdenī, lai apturētu vārīšanās procesu. Noņem tomātiem miziņas.
Lielā katlā vai bļodā liek smalki sagrieztas dilles, salmiņos sagrieztu papriku, kā arī sīpolu pusgredzenus. Visu samaisa un pievieno sagrieztus ķiplokus.
Sagatavotajā garšaugu mikslī liek mizotos tomātus un iemaisa tā, lai sīpoli, dilles un ķiploki daļēji nosegtu tomātus. Pārlej ar marinādi un liek trauku uz vienu diennakti ledusskapī.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Lai pagatavotu marinādi, visas sastāvdaļas uzvāri un pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Tomātus nomazgā un ar asu nazi miziņā iegriež krustiņus. Sagatavotos tomātus pārlej ar vārošu ūdeni, pāris minūtes atstāj, pēc tam liek ledusaukstā ūdenī, lai apturētu vārīšanās procesu. Noņem tomātiem miziņas.
Lielā katlā vai bļodā liek smalki sagrieztas dilles, salmiņos sagrieztu papriku, kā arī sīpolu pusgredzenus. Visu samaisa un pievieno sagrieztus ķiplokus.
Sagatavotajā garšaugu mikslī liek mizotos tomātus un iemaisa tā, lai sīpoli, dilles un ķiploki daļēji nosegtu tomātus. Pārlej ar marinādi un liek trauku uz vienu diennakti ledusskapī.
Lai labi garšo!