::recepte::
Biezpienu izberž caur sietu vai saspaida ar dakšiņu. Marmelādi sagriež kubiņos. Saputo saldo krējumu.
Bļodā liek biezpienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, marmelādi un samaisa. Pievieno putukrējumu un uzmanīgi iecilā, līdz iegūst viendabīgu masu.
Veido trīsstūrveida mājiņas – uz cepuma pamatnes liek pildījumu, ko no abiem sāniem ierobežo ar diviem cepumiem, veidojot mājiņas jumtu. Lieko pildījumu nolīdzina ar nazi.
Bļodiņā liek šokolādi un sviestu un, ik pa laikam apmaisot, karsta ūdens peldē izkausē, līdz iegūst viendabīgu šokolādes mērci.
Pārlej cepumu mājiņas ar šokolādes mērci, pārkaisa ar krāsainiem cukura zirnīšiem.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Biezpienu izberž caur sietu vai saspaida ar dakšiņu. Marmelādi sagriež kubiņos. Saputo saldo krējumu.
Bļodā liek biezpienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, marmelādi un samaisa. Pievieno putukrējumu un uzmanīgi iecilā, līdz iegūst viendabīgu masu.
Veido trīsstūrveida mājiņas – uz cepuma pamatnes liek pildījumu, ko no abiem sāniem ierobežo ar diviem cepumiem, veidojot mājiņas jumtu. Lieko pildījumu nolīdzina ar nazi.
Bļodiņā liek šokolādi un sviestu un, ik pa laikam apmaisot, karsta ūdens peldē izkausē, līdz iegūst viendabīgu šokolādes mērci.
Pārlej cepumu mājiņas ar šokolādes mērci, pārkaisa ar krāsainiem cukura zirnīšiem.
Lai labi garšo!