Foto: Pixabay

Gada sākumā vairākas bankas paziņoja par atsevišķu filiāļu slēgšanu reģionos, kas izsauca sašutuma vētru sociālajos portālos. Protams, vairums banku klientu izmanto pakalpojumus digitālā veidā un sazinās ar banku attālināti, taču daļa banku klientu aizvien apmeklē kredītiestāžu filiāles. Ir skaidrs, ka līdz ar iespējām internetā saņemt teju visus nepieciešamos kredītiestāžu pakalpojumus, klientu skaits sarūk, tādēļ bankas šogad turpina slēgt filiāles. Bankomātu skaits gan pēdējā laikā saglabājies iepriekšējā līmenī, taču ir bankas, kas šogad plāno ieviest bezkontakta bankomātus.

Lai uzzinātu, kas sagaidāms, "Delfi Bizness" skaidro – kādi ir banku plāni attiecībā uz filiālēm un bankomātiem – vai un kur nākotnē tie būs pieejami? Kura banka tuvāko mēnešu laikā piedāvās bezkontakta bankomātus, bet kurām plānos nav tos ieviest? Kurus pakalpojumus banku klienti šobrīd visvairāk iecienījuši saņemt klātienē un cik daudz naudas izņem no bankomātiem?

Lai uzzinātu, kas sagaidāms, Delfi Bizness" skaidro – kādi ir banku plāni attiecībā uz filiālēm un bankomātiem – vai un kur nākotnē tie būs pieejami? Kura banka tuvāko mēneša laikā piedāvās bezkontakta bankomātus, bet kurām plānos nav tos ieviest? Kurus pakalpojumus banku klienti šobrīd visvairāk iecienījuši saņemt klātienē un cik daudz naudas izņem no bankomātiem?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!