Pēdējo mēnešu satricinājumi banku sektorā nav atstājuši būtisku ietekmi uz "Nākotnes kapitāla" vadītāju Baltijas un ASV akciju vertību, bet, kā pamanījis Raivis Vilūns, pirmoreiz kopš pērnā pavasara "Bitcoin" viņa portfelī uzrāda pozitīvu virzību. Savukārt Konstantīns Kuzikovs apsver obligāciju iegādi.

Tas atspoguļojas arī portfeļos: ja pērn bija ievērojami kritumi, tad šogad, neskatoties uz to, ka Kuzikova portfelis atpaliek no “S&P 500” indeksa, kas pieaudzis par 4,9%, ir vērojama pozitīva tendence.

Savukārt, atbildot uz otra vadītāja Vilūna jautājumu, vai finanšu sektora viļņošanās, ko iezīmēja vairāku banku sabrukums, parādījās viņa portfelī, Kuzikovs ir lakonisks: “Kopumā es nejutu ietekmi.” Viņš drīzāk esot pamanījis pozitīvu ietekmi, jo portfelī ir arī akcijas, kas nav kritušas un ir pat izaugušas.

“Puse no akcijām ir “zaļajā zonā”, tas nozīmē – ienes man kaut kādu labumu,” saka Kuzikovs, norādot, ka kopumā  attiecība starp pelnošajām un negatīvajām akcijām nav būtiski mainījusies.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!