Foto: Publicitātes foto

Banka "Citadeles" sākusi piedāvāt vēl vienu maksājumu risinājumu – "Google Pay".

Bankas "X" karšu lietotāji tagad var izmantot "Google Pay", lai veiktu pirkumus veikalos, kuros tiek pieņemti bezkontakta maksājumi, vai maksāt lietotnēs un tīmekļa vietnēs, kur tiek akceptēts "Google Pay".

Šī rīka piedāvāšana ir "Citadeles" nākamais solis ceļā uz ātrākiem, ērtākiem un drošākiem maksājumiem ar viedierīc'Google Pay' pieejams arī 'Citadeles' klientiemēm.

Banka bija pirmā Latvijā, kas 2018. gadā ieviesa bezkontakta maksājumus ar "Android" ierīcēm, atgādina "Citadele" karšu un norēķinu operāciju daļas vadītājs Andris Lazdiņš. Tagad visiem bankas klientiem – gan "Android", gan "iOS" ierīču lietotājiem – ir pieejami globāli atzīti maksājumu risinājumi. ""Google Pay" maksāšanas metode netika ieviesta, lai maksājumu risinājumu būtu skaitliski vairāk, bet ar mērķi nodrošināt, ka ikviens var rīkoties ar savu naudu sev ērtākajā veidā – gan veikalos, gan tiešsaistē," viņš skaidro.

Jaunais risinājums ļauj klientiem līdz 50 eiro maksāt bez viedtālruņa atbloķēšanas. Veicot lielākus pirkumus, līdzīgi kā maksājumu kartēm, būs jāievada PIN kods. Tāpat nav nepieciešams atvērt bankas lietotni, lai aktivizētu mobilos maksājumus. Klientam tikai jāpamodina tālrunis un jāpietuvina tas POS terminālim.

"Google" rūpējas, lai dati tiek glabāti šifrētā veidā "Google" serveros.

"Citadele" ir otrā lielākā banka Latvijā pēc aktīviem. "Citadeles" grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!