Lai gan šobrīd kriptovalūtas dažiem ir spekulācijas rīks, citiem vērtības uzkrāšanas aktīvs, pasaules lielākās kriptovalūtas biržas "Binance" stratēģisko partnerību vadītājs Jegors Avetisovs strādā pie tā, lai kriptovalūtu maksājumi kļūtu par ikdienu.

“Ir daudz cilvēku, kuriem ir kriptovalūta “Binance” platformā un kuri vēlas lietot kriptovalūtu ikdienas pirkumiem. Mēs izveidojām “Binance Pay” rīku. Tas līdzinās “Apple Pay”, “Google Pay” vai “Paypal”, bet “Binance Pay” palīdz maksāt kriptovalūtā,” saka Avetisovs, ieskicējot, kas ir viņa darba galvenais fokuss. 

“Mēs veidojam vidi, kurā kriptovalūtas īpašnieki var maksāt kriptovalūtā, piemēram, par aviobiļetēm, taksometru un visiem citiem pakalpojumiem,” viņš skaidro. Daudziem cilvēkiem šobrīd ir kriptovalūtas, bet viņi nelabprāt vēlas ar tām norēķināties. Taču tendence esot pozitīva – pakalpojumu sniedzēju un ieinteresēto skaits aug. “Kriptovalūta pieder apmēram 300 miljoniem cilvēku. Tā liecina pēdējie pētījumi. Bet tas ir augošs skaitlis. Ik mēnesi kriptokopienai pievienojas simtiem tūkstošu lietotāju,” viņš stāsta. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!