Foto: Publicitātes foto

Palielinoties starptautisko kravu pārvadātāja "Sonora" pārdošanas apjomiem, "Citadele" palielinājusi uzņēmuma faktoringa līniju no 800 000 līdz 1,4 miljoniem eiro, informē kredītiestāde.

Faktoringa limita palielināšana nodrošinās uzņēmumu ar finanšu līdzekļiem ikdienas saimnieciskās darbības paplašināšanai, tostarp eksporta darījumiem.

"Covid-19 krīze ir atstājusi ietekmi arī uz loģistikas nozari. Kamēr pasažieru pārvadājumu sektors gandrīz pilnībā tika paralizēts, kravu pārvadājumos ir izteikti novērojamas pārvadājumu cenu izmaiņas un transporta vienību pieejamības samazinājums. Pārvadājumu izmaksas atsevišķos maršrutos ir augušas 3 - 4 reizes, tāpēc ir jāmeklē loģistikas risinājumi, lai izmaksas optimizētu. Mūsu uzdevums šobrīd ir piemeklēt katram klientam izdevīgāko pārvadājuma veidu – jāizpēta, vai klientam izdevīgāk būtu mainīt esošo transporta veidu, kombinēt vairākus veidus, organizēt kravu konsolidācijas vai meklēt citus risinājumus," skaidro "Sonora" valdes priekšsēdētājs Jānis Mozga.

Uzņēmums "Sonora" dibināts 2000. gadā, kā pamatdarbību sākotnēji nodrošinot kokvilnas izstrādājumu eksportu no Vidusāzijas uz Eiropu un Baltijas valstīm. Pieaugot pieprasījumam pēc transporta un loģistikas pakalpojumiem, uzņēmums kļuva par pilna servisa kravu pārvadājumu un loģistikas pakalpojumu sniedzēju.

"Sonora" nodrošina kravu un loģistikas pakalpojumu – autokravas, jūras kravas, lielgabarīta un nestandarta kravas, aviokravu pārvadājumus, muitas un noliktavas pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!