Foto: stock.xchng
Ceturtdien pulksten 17 portālā "Delfi" tika pārraidīts kārtējais "Intelligence of MONEY" raidījums, kuru vadīja finanšu salīdzināšanas platformas "Altero.lv" līdzdibinātājs Artūrs Kostins.

Raidījumā tika runāts par to, kāda būs naudas nākotne – digitalizācijas plusi un mīnusi, depozītu un kredītu procenti. Kur izdevīgāk ieguldīt naudu – vērtspapīros vai nekustamajos īpašumos, kā arī spriests par jaunajiem "hibrīdiem" investīciju tirgū.

Raidījuma viesis bija Guntars Pupelis, "EXANTE" pārdošanas nodaļas vadītājs Eiropā un NVS valstīs.

"EXANTE" ir starptautiska investīciju kompānija ar licencēm ES, Honkongā un Lielbritānijā un stundas garumā eksperti apspriedīs, dalīsies pieredzē un ieskicēs finanšu nākotnes prognozes, kā arī pastāstīs par to, kā attīstās un Covid-19 ietekmē mainās investīciju modeļi – vērtspapīri un nekustamo īpašumu tirgus.

Raidījumā arī tika apspriesta unikālā situācija pasaulē, depozītiem un kredītiem sasniedzot negatīvus procentu maksājumus.

"Intelligence of MONEY" ir iknedēļas raidījums tiešajā ēterā par un ap naudu, kurā Kostins aicina studijā uz sarunu finanšu tehnoloģiju, banku un citu nozaru ekspertus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!