Foto: F64
Latvijas vīriešu handbola valstsvienība 2010.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra trešajā spēlē trešdien ar rezultātu 31:33 (13:14) izbraukumā zaudēja Portugāles izlasei.

Kvalifikācijas turnīra pirmajā mačā Latvija ar rezultātu 31:34 savā laukumā zaudēja Čehijas izlasei, bet pēc tam ar 31:23 pārspēja Luksemburgas izlasi, savukārt Portugālei šī bija pirmā spēle atlases ciklā.

Spēlē ar Portugāli Latvijas izlasei nepalīdzēja Jānis Glušaks, Aleksandrs Babra un Māris Veršakovs, bet viņu vietā izlasei pievienojās Arnolds Straume, Raimonds Šteins un Jānis Gremzde, kuri nepiedalījās pirmajās kvalifikācijas spēlēs.

2010.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase spēlē sestajā grupā kopā ar Francijas, Čehijas, Portugāles un Luksemburgas valstsvienībām.

Arī nākamo spēli abas komandas aizvadīs savā starpā, 30.novembrī tiekoties Rīgā.

Eiropas čempionāta finālturnīram, kas no 2010.gada 19. līdz 31.janvārim notiks Austrijā, kvalificēsies katras grupas divas labākās komandas.

Latvijas izlases sastāvs: Helmuts Tihanovs, Raimonds Šteins, Jānis Gremzde, Agris Kušners, Aivis Jurdžs, Arnolds Straume, Uldis Lībergs, Jānis Pavlovičs, Kaspars Lisovskis, Ģirts Lilienfelds, Valdis Gūtmanis, Margots Valkovskis, Armands Uščins, Ivars Serafimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!