Foto: F64

Pasažieru pārvadājumu uzņēmuma AS "Liepājas autobusu parks" padomi atstājis bijušais politiķis Ainārs Šlesers, un no jauna par padomes locekli iecelts viņa dēls Edvards Šlesers, ziņo "Lursoft" "Klientu portfelis".

No "Liepājas autobusu parks" padomes locekļa amata arī atbrīvots Mārtiņš Tīdens, un viņa vietā par padomes locekli apstiprināts Atis Deksnis.

Uzņēmuma padomē atkārtoti iecelti līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Edgars Dupats, padomes priekšsēdētāja vietnieks Ronalds Fricbergs un padomes loceklis Harijs Krongorns, kuri turpinās darboties AS "Liepājas autobusu parks" padomē kā līdz šim.

Savukārt visi uzņēmuma valdes locekļi pārapstiprināti savos amatos. "Liepājas autobusu parks" valdes priekšsēdētājs arī turpmāk būs Leonīds Krongorns un kā valdes locekļi turpinās darboties Māris Ārbergs un Laima Kutuzova.

AS "Liepājas autobusu parks" dibināta 1991.gadā, un nodarbojas pamatā ar pasažieru pārvadājumiem. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 878 417 eiro.

Uzņēmums 2016. gadā strādāja ar konsolidēto apgrozījumu 10,848 miljonu eiro apjomā, savukārt koncerna peļņa pēc nodokļiem tajā gadā sasniedza 993 000 eiro. "Liepājas autobusu parks" koncernu veido mātes uzņēmums, kā arī divi meitas uzņēmumi SIA "LAP serviss", kas nodrošina nekustamā īpašuma apsaimniekošanu un transporta līdzekļu apkopes pakalpojumus mātes sabiedrībai, kā arī SIA "Rumba Tours", kas piedāvā autobusu un mikroautobusu nomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!