Foto: Publicitātes foto

Likvidēts finanšu jomā strādājošajai AS "DelfinGroup" piederošais SIA "Banknote commercial properties", informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft" pieejamā informācija liecina, ka uzņēmums darbojies kopš 2012.gada, tā reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls bija 100 tūkstoši eiro.

SIA "Banknote commercial properties" pamatdarbības nozare bija sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana. Pērn uzņēmums apgrozīja 33,38 tūkstošus eiro, gadu noslēdzot ar 6,46 tūkstošu eiro peļņu. Visā pastāvēšanas laikā augstākais uzņēmuma apgrozījums reģistrēts 2016.gadā, rādītājam sasniedzot 37,94 tūkstošus eiro.

AS "DelfinGroup", kura patiesais labuma guvējs ir Agris Evertovskis, šobrīd ir kapitāldaļu turētājs trīs uzņēmumos – SIA "REFIN", SIA "Expressinkasso" un SIA "ViziaFinance".

"DelfinGroup" koncerna apgrozījums, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu, 2019.gadā palielinājies par 16%, sasniedzot 21,8 miljonus eiro. Uzņēmuma kredītportfelis palielinājies par 56% līdz 31,6 miljoniem eiro.

"Lursoft" pieejamais gada pārskats rāda, ka AS "DelfinGroup" apgrozījums 2019. gadā sasniedzis 20,37 miljonus eiro, bet tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 3,5 miljoni eiro, savukārt konsolidētā peļņa – 3,91 miljons eiro.

SIA "DelfinGroup" reģistrēts 2009.gadā, sākotnēji strādājot ar nosaukumu SIA "Lombards24.lv", bet laika posmā no 2012.gada jūnija līdz pagājušā gada februārim esot zināmam kā SIA "ExpressCredit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!