Foto: Publicitātes foto

"Luminor banka" piešķīrusi Baltijā lielākajam grāmatu ražošanas uzņēmumam "Livonia Print" finansējumu 12,4 miljonu eiro apmērā, informē bankas pārstāvji.

Finansējums paredzēts apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, kā arī investīcijām uzņēmuma turpmākai attīstībai.

"Luminor" banka uzņēmumam piešķīrusi finansējumu 12,4 miljonu eiro apmērā, tostarp nodrošinot faktoringa un overdrafta limitus, kas paredzēti apgrozāmo līdzekļu palielināšanai. Tāpat banka izsniegusi "Livonia Print" ilgtermiņa kredītu jauna aprīkojuma iegādei – jaunās drukas, līmēšanas un iesiešanas iekārtas palīdzēs palielināt uzņēmuma ražošanas efektivitāti un padarīt to videi draudzīgāku.

"Poligrāfija 2019. gadā bija viena no straujāk augošajām nozarēm Latvijā, un liels nopelns tajā ir nozares vadošajam uzņēmumam "Livonia Print". Finansējot šo uzņēmumu, mēs novērtējam arī tā atbildīgo attieksmi pret vidi – piemēram, 95% ražošanas atkritumu tiek pārstrādāti, ražošanā tiek izmantoti dabai draudzīgi materiāli, izvērtēti un samazināti CO2 izmeši, kā arī tiek ieguldīts videi draudzīgākās iekārtās. Priecājamies, ka varam sniegt atbalstu Livonia Print, lai ne tikai nodrošinātu un attīstītu ražošanu, bet arī sniegtu iespēju realizēt videi draudzīgāku ražošanas procesu," saka "Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!