Foto: Unsplash

"Luminor banka" no šodienas saviem klientiem piedāvā norēķinus ar "Apple Pay" – norēķinu veidu ar "iPhone" un "Apple Watch", kas palīdz klientiem izvairīties no fiziskas pieskaršanās skaidrai naudai vai bankas terminālim, kā arī maksājumu kartes nodošanas trešajām personām, papildu izmantojot "iPhone" sniegtās iespējas katra darījuma aizsardzībai, informē bankas pārstāvji.

Lai maksātu ar "Apple Pay", klientiem jāpietuvina savs "iPhone" vai " Apple Watch" maksājumu terminālim. Katrs "Apple Pay" pirkums ir drošs, jo tas tiek autentificēts ar "Face ID", "Touch ID" vai piekļuves kodu ierīcei (PIN kodu), kā arī unikālu drošības kodu. "Apple Pay" var lietot jebkur - pārtikas veikalos, aptiekās, taksometros, restorānos, kafejnīcās, mazumtirdzniecības veikalos un daudzviet citur.

Klienti "Apple Pay" var izmantot arī "iPhone", "iPad" un "Mac" ierīcēs, lai ātrāk veiktu pirkumus lietotnēs vai tīmekļa pārlūkprogrammā Safari un nebūtu jāveido konti un atkārtoti jāievada piegādes un rēķina sagatavošanas informāciju.

Lai uzsāktu lietot "Apple Pay", "iPhone" tālrunī jāatver lietotne "Wallet, jānospiež "+" un jāizpilda norādes "Luminor" maksājumu kartes pievienošanai. Kad klients ir pievienojis karti "iPhone", "Apple Watch", "iPad" un "Mac", uzreiz var uzsākt "Apple Pay" lietošanu konkrētajā ierīcē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!