Šajā otrdienā piedāvājam nākamo raidījuma "Nākotnes kapitāls" epizodi, kurā AS "Delfi" valdes priekšsēdētājs Konstantīns Kuzikovs atklās, kuras desmit, viņaprāt, perspektīvās akcijas izvēlējies ieguldījumiem un kādus faktorus ņēmis vērā, tās iekļaujot savā investīciju portfelī, savukārt neatkarīgo personīgo finanšu un investīciju eksperts Kaspars Peisenieks pastāstīs, kādēļ ne vienmēr jāgaida, kad akciju cenas nokritīsies, un vai vērts ieguldīt uzņēmumos, kas atpērk savas akcijas.

Izvērtējot dažādu kompāniju akcijas un citas ieguldījumu iespējas, raidījuma dalībnieki divas reizes mēnesī investē 100 eiro (200 eiro ik mēnesi), tādējādi uzkrājot kapitālu, un pēc tam izvērtēs, kāds ir šo ieguldījumu ienesīgums, ļaujot "Delfi Bizness" lasītājiem sekot līdzi ieguldīšanas procesam, kā arī novērtēt, cik veiksmīgas bijušas investīcijas. Mērķis ir desmit gadu laikā sasniegt 36 tūkstošus eiro.

Iepriekšējo raidījumu skaties šeit.


Veicot dažādu ekspertu viedokļu analīzi, Konstantīns Kuzikovs apkopojis vairākus secinājumus, uz kuriem balstoties arī izvēlējies nākamās investīcijas.

Patlaban starptautiskie eksperti saka, ka tuvākajā laikā labāk investēt dažādos segmentos, un viens no tiem ir banku sektors, jo visi sagaida, ka vairs nebūs tik liela atbalsta ekonomika kā iepriekšējos gados, un, lai cīnītos ar inflāciju, centrālās bankas cels kredīta likmes.

Savukārt "Bank of America" uzskata, ka pievilcīgas būs trīs industrijas: enerģētika, komunikācijas un veselība, jo šīs nozares vienmēr būs topā, turklāt banka paredz, ka indekss "Standard&Poor's 500" nokritīs līdz 3700 punktu atzīmei.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!