Foto: Pixabay

Šodien plkst.10 Rīgā, Vaļņu ielā, notiks investīciju kompānijas AS "Frigate" akcionāru sapulce, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Akcionāru sapulces darba kārtībā ir 2022.gada pārskata apstiprināšana, lēmuma pieņemšana par 2022.gada peļņas izlietojumu, kā arī revidenta ievēlēšana 2023.gada pārskatu revīzijai.

Jau ziņots, ka "Frigate" apgrozījums pagājušajā gadā bija 214 282 eiro, kas ir par 32% mazāk nekā 2021.gadā, vienlaikus kompānijas zaudējumi palielinājās divas reizes un sasniedza 396 386 eiro.

"Frigate" ir starptautiska uzņēmumu grupa, kas šobrīd darbojas Šveicē, Luksemburgā un Latvijā un sniedz pakalpojumus dažādās investīciju jomās atbilstoši klientu vajadzībām. "Frigate" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas dod iespēju ieguldītājiem piekļūt vērtspapīriem - ieguldījumu konsultācijas, portfeļu pārvaldīšana, pasūtījumu izpilde klientiem, strukturēti produkti dažādiem klientu veidiem, investīciju darījumu dokumentācijas pārvaldība un palīdzība uzņēmumiem piesaistīt līdzekļus kapitāla tirgos.

Kompānija reģistrēta 2015.gadā, un tās pamatkapitāls ir 560 000 eiro.

Pēc "Frigate" sniegtās informācijas, kompānijas akcionāri ir Nils Olovs Torjnijs Danhils (51%), Aleksandrs Ļetovaļcevs (15%), Dmitrijs Solovjovs (15%), Armands Bušs (10%) un Pāvels Dušins (9%). "Frigate" akcijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!