Foto: Privātais arhīvs

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, viens no aizvadītā pasaules čempionāta varoņiem Rihards Bukarts ir laimīgs ne tikai uz ledus, bet arī privātajā dzīvē. Spēlēs gan Rīgā, gan Tamperē viņa sniegumu vēroja sportista mīļotā sieviete – modele un uzņēmēja Ramona Burtniece, kura pašmāju sabiedrībā agrāk bija zināma kā būvnieka un miljonāra Gunta Rāvja dzīvesbiedre.

Par būvuzņēmēja Rāvja un par viņu krietni jaunākās Ramonas Burtnieces šķiršanos dzīvesstila prese vēstīja 2018. gadā. 2014. gadā pasaulē nāca viņas un miljonāra kopīgais dēls, taču četrus gadus vēlāk kādreiz tik aktīvais saviesīgu pasākumu apmeklētāju pāris publiski sabiedrībā vairs neizgāja.

Tagad Ramonu Burtnieci varēja redzēt hokeja arēnās, jūtot līdzi Latvijas hokeja izlasei un īpaši brāļu Bukartu sniegumam. 27 gadus vecais uzbrucējs Rihards Bukarts sociālajos tīklos pa retam publiskoja attēlus, kuros redzams kopā ar izskatīgo dāmu, tostarp uzņēmis selfiju ar Ramonu un godam nopelnīto bronzas medaļu kaklā. Vienā no kadriem Bukarts vēsta, ka "Love is game changer" jeb "mīlestība maina spēli"

Burtniece, kura par Bukartu ir 13 gadus vecāka, arēnā nevairījās no mīļuma izpausmēm. Tā, piemēram, Tamperes arēnā pēc skaistās uzvaras pār ASV izlasi, Burtniece savu mīļoto sagaidīja aiz borta un ilgāku laiku abi apskāvušies stāvēja. Kad pie abiem pienāca Riharda brālis Roberts, Ramona samīļoja arī viņu.
Foto: Privātais arhīvs

Savukārt lustēs sportistu ģērbtuvēs pēc mača Bukarts ar veldzējošu alu rokās dziedāja dziesmu "Lidmašīnas", un tiešraides komentārā Burtniece rakstīja: "Mana mīla".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!