Foto: LETA

Igaunijas kompānijas "Pro Kapital Grupp" obligācijas no 27. janvāra iekļautas biržas "Nasdaq Tallinn" Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā, liecina biržas paziņojums.

"Pro Kapital Grupp" nenodrošināto obligāciju emisijas kopējais apjoms ir 9,685 miljoni eiro. Gada kupona likme ir 8%. Obligāciju dzēšanas termiņš ir 2024. gada 31. oktobris.

"Kopš 2012. gada "Pro Kapital Grupp" ir publisks uzņēmums, un tas kotē savas akcijas Baltijas biržās. Ir lieliski, ka uzņēmums izmanto arī parāda vērtspapīru tirgus sniegtās iespējas, uzsākot savu obligāciju kotēšanu Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā," sacīja "Nasdaq Tallinn" valdes priekšsēdētājs Kārels Ots.

"Lēmums piedāvāt jaunas obligācijas tika pieņemts, lai sniegtu iespēju ieguldītājiem veikt esošo konvertējamo obligāciju apmaiņu. Mūsu investori pozitīvi novērtē šo iespēju, jo uzticas mūsu uzņēmumam. Iespēja kotēt obligācijas padarīja emisiju vēl pievilcīgāku," stāsta "Pro Kapital Grupp" valdes priekšsēdētājs Paolo Michelozzi.

"Pro Kapital" turpina savu pašreizējo dzīvojamo nekustamo īpašumu projektu attīstīšanu Baltijas valstu galvaspilsētās, un arī nākotnē plānojam koncentrēties uz mājokļu attīstības jomu."

"Pro Kapital Grupp" veic liela mēroga komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu projektu attīstīšanu Igaunijas, Latvijas un Lietuvas galvaspilsētās. "Pro Kapital Grupp" pieder viesnīca nelielā Vācijas pilsētā netālu no Frankfurtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!