Foto: Shutterstock
Apdrošināšanas brokeru uzņēmums SIA "R&D apdrošināšanas brokers" pagājušā gada decembrī piesaistījis investoru, apdrošināšanas brokeru kompāniju "Renomia", kas ir iegādājusies 60% uzņēmuma kapitāla daļu.

Akciju kontrolpaketi iegādājies čehu uzņēmums "Renomia", un tādējādi Latvija kļuvusi par astoto Eiropas valsti, kurā "Renomia" ir tieša pārstāvniecība. Piesaistīto finansējumu plānots ieguldīt straujākā uzņēmuma izaugsmē, attīstot pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām, kā arī turpināt palielināt sava biznesa daļu e-komercijā.

Pateicoties partnerībai ar "Renomia", SIA "R&D apdrošināšanas brokers" klienti gūs labumu arī no pieredzes un kontaktiem, ko uzkrājusi ASV bāzētā, viena no pasaules vadošajām brokeru sabiedrībām – "Gallagher", kas kopš 2019. gada ir "Renomia" mazākuma akcionārs.

"Pieredzējuša un spēcīga partnera klātbūtne būs ieguvums mūsu klientiem un sadarbības partneriem. SIA "R&D apdrošināšanas brokers" plāno ievērojami attīstīt pakalpojumus gan uzņēmumu apdrošināšanā, gan e-komercijas jomā. Ar "Renomia" palīdzību spēsim arī digitalizēt uzņēmuma pakalpojumus. Procesu automatizācija ir nepieciešama, lai brokeri varētu intensīvāk koncentrēties uz personalizētiem risinājumiem saviem klientiem," skaidro viens no SIA "R&D apdrošināšanas brokers" līdzdibinātājiem Dainis Maldutis.

Pēc jaunā investora piesaistīšanas SIA "R&D apdrošināšanas brokers" grupas vadību nodrošinās līdzšinējā vadības komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!