Foto: DELFI
"Revolut" šonedēļ paziņojis par savu maksas plānu pārskatīšanu un plāna "Revolut Plus" izveidošanu. Tajos pirkumi tiks apdrošināti pret zādzībām, bojājumiem vai nelabvēlīgiem pirkuma atgriešanas nosacījumiem.

Jaunais "Plus" plāns maksās 2,99 eiro mēnesī, tā lietotājiem būs pieejama pirkumu apdrošināšana uz gadu līdz 1000 eiro, plānam "Premium" – līdz 2500 eiro, plānam "Metal" līdz 10 000 eiro, ja pirkumi tiek nejauši sabojāti vai nozagti. Tāpat būs pieejams pagarināts 90 dienu naudas atgriešanas termiņš tiem, kas izmantos maksas plānus, kā arī būs iespēja rezervēt biļetes uz pasākumiem, nebaidoties, ka neplānotu iemeslu dēļ nevarēs tos apmeklēt, jo nauda tiks atgriezta kontā. Pirkumu apdrošināšanu piedāvā uzņēmums "Qover" un nodrošina "Chubb".

Ar "Plus" plānu varēs veikt pirkumus tiešsaistē, izmantojot virtuālās kartes, vai norēķināties veikalā, izmantojot mobilo maksājumu pakalpojumus, piemēram, "Google Pay" un "Apple Pay". Lietotāji, kuri reģistrēsies plānam "Revolut Plus", saņems prioritāru klientu atbalstu lietotnē, kā arī varēs piekļūt akciju tirdzniecībai, kriptovalūtām un precēm.

"Revolut" izpilddirektors un dibinātājs Niks Storonskis norāda, ka atjauninātos plānus uzņēmums piedāvā visā Eiropā, nodrošinot atbilstošu cenas un kvalitātes attiecību. Savukārt "Revolut Premium" produktu departamenta vadītājs Fēlikss Džemestins teic, ka apmaksāto plānu atjaunošana un plāna "Plus" ieviešana dos stimulu uzņēmuma klientu uzticībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!