Foto: Publicitātes foto
"Revolut" šonedēļ Latvijā iepazīstināja ar lietotni, kas paredzēta bērniem, vecumā no 7 līdz 17 gadiem, un jauniešiem – "Revolut Junior", informē uzņēmums.

Lietotne pieejama visiem "Premium" un "Metal" plāna lietotājiem. "Revolut Junior" tika izveidota, lai palīdzētu vecākiem pārvaldīt savu nepilngadīgo bērnu finanses, kā arī lai attīstītu jauniešu finanšu pārvaldes iemaņas. Kontus jauniešiem varēs izveidot tikai pieaugušie (vecāki vai aizbildņi), kuri ir "Revolut" klienti. Tiem būs iespēja vienā lietotnē pārvaldīt savus un savu atvašu kontus.

Produktu veido trīs komponenti: jaunā "Revolut Junior" lietotne bērniem un jauniešiem, kurā tie varēs sekot līdzi savam konta atlikumam, kā arī saņems informāciju par veiktajām operācijām, tāpat bērniem un jauniešiem tiks piedāvāta speciāla, jauna dizaina "Revolut Junior" karte; vecāku vai aizbildņu lietotnēs tiks ieviesta papildu daļa, kurā tie varēs redzēt un pārvaldīt bērnu izdevumus.

Bez šīm un vēl citām funkcijām vecāku un jauniešu lietotņu starpā pieejami arī momentāni bezmaksas naudas pārskaitījumi. Tāpat vecāki un aizbildņi varēs saņemt momentānus paziņojumus katru reizi, kad viņu bērni norēķināsies ar savām kartēm. Turklāt vecāki savās lietotnēs varēs ieslēgt vai izslēgt atsevišķas bērnu kartes vai lietotnes funkcijas, piemēram, norēķinus internetā.

Ar laiku lietotne tiks papildināta ar jaunām funkcijām, tostarp ar regulāro pārskaitījumu bērniem iestatījumiem.

"Mana personīgā motivācija bija vēlme saviem bērniem pēc iespējas ātrāk ieaudzināt sapratni par atbildību un finansēm – tas ir arī visas mūsu komandas mērķis," teic "Revolut Junior" produktu vadītājs Aureliens Gišārs (Aurelien Guichard). "Parasti mūsu pirmās sarunas par naudu sākas mājās, bieži rotaļu formā. Atbildīgas finanšu iemaņas attīstās visas dzīves laikā, tomēr bērnībā veidotie ieradumi vienmēr veido galveno pamatu."

"Revolut" izveidots 2015. gadā. Londonā dibinātajam uzņēmumam šobrīd ir 25 biroji visā pasaulē.. Kopš darbības sākuma "Revolut" ir veicis vairāk nekā vienu miljardu transakciju, kuru kopējā vērtība pārsniedz 100 miljardus ASV dolāru. Uzņēmumam visā pasaulē ir vairāk nekā 12 miljoni klientu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!