Foto: Publicitātes foto

Pirmās divas izsoles nav vainagojušās ar AS "Latvijas Krājbanka" mātesbankas likvidējamās Lietuvas bankas "Snoras" īpašumā esošas ēkas Rīgā, Pils ielā 23, pārdošanu, līdz ar to nama pārdošanas process turpināsies brīvās pārdošanas formā, informēja nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma "Colliers International" pārstāve Anžela Koļesņikova.

Investori, kas ir ieinteresēti ēkas iegādē, tagad varēs piedalīties brīvās pārdošanas procesā un iesniegt savus cenu piedāvājumus, kas tiks izvērtēti saskaņā ar augstāko cenu eiro valūtā.

Cenu piedāvājumus iespējams iesniegt no rītdienas, 1.jūlija, līdz 14.augustam. Visi piedāvājumi tiks nosūtīti izskatīšanai 15.augustā.
Interesenti var saņemt visu nepieciešamo informāciju, sazinoties ar brīvās pārdošanas rīkotāja "Colliers International" pārstāvi Koļesņikovu. Papildu informācija un dokumenti ir atrodami arī nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma mājaslapā.

Kā ziņots, namu Pils ielā 23 bija plānots izsolēs jūnija sākumā un šodien, taču izsoles neizdevās. Izsoles sākumcena bija noteikta septiņi miljoni eiro.

Ēka atrodas prestižā vietā, Doma laukumā, Pils ielā 23. "Šis ir multifunkcionāls objekts ar unikālu izvietojumu, kuru jaunais īpašnieks var saglabāt kā biroju ēku vai arī mainīt funkciju un pielāgot viesnīcu biznesam," iepriekš norādīja "Colliers International" vadītājs Latvijā Deniss Kairāns.

Kā ziņots, "Colliers International" pārdod divus Lietuvas bankai "Snoras" piederošus īpašumus Rīgā. Otrs pārdodamais īpašums ir bijusī likvidējamās "Latvijas Krājbankas" centrālā ēka Jāņa Daliņa ielā. Šo namu divas reizes nav izdevies pārdot izsolēs, tāpēc ēkas pārdošanas process turpinās brīvās pārdošanas formā. Šīs ēkas sākumcena izsolēs bija 11,5 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!