Foto: Publicitātes foto

Ar šā gada 1. septembri "SEB bankas" valdei pievienojas Kristaps Strazds, kurš uzņemsies finanšu direktora pienākumus. Strazds uz noteiktu laiku aizvietos līdzšinējo finanšu direktori Jeļenu Cīruli. Strazda pievienošanos "SEB bankas" valdei apstiprinājusi Finanšu un kapitāla tirgus komisija, kā ar Eiropas Centrālā banka, informē "SEB banka".

Strazds bankā strādā jau kopš 1996. gada, pildot vadītāja funkcijas tādās jomās kā naudas pārvaldības un tirdzniecības finansēšana, uzņēmumu apkalpošana, finanšu tirgi, kā arī resursu vadība. Strazda atbildībā būs finanšu jomas vadība, kā arī iepirkumu, nekustamo īpašumu, darījumu nodrošināšanas, resursu vadības un lietvedības jomas.

Strazds ir ieguvis maģistra grādu starptautiskajās ekonomiskajās attiecībās Latvijas Universitātē, kā arī biznesa vadības grādu (MBA) Rīgas biznesa skolā.

"SEB bankas" vadītāja un valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere norāda, ka Strazds uz noteiktu laiku piekritis uzņemties finanšu direktora pienākumus. Viņa dažādā pieredze finanšu sektorā ir nozīmīgs aspekts, kas jaunajos pienākumos būs jo īpaši būtisks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!