Foto: Publicitātes attēls

Mobilo sakaru operators SIA "Tele2" investē 400 000 eiro biroju telpu rekonstrukcijā, paplašinot "well-being" jeb labsajūtas biroju par apmēram 600 kvadrātmetriem, aģentūrai pavēstīja kompānijas sabiedrisko attiecību vadītājs Latvijā Oskars Fīrmanis.

Viņš norāda, ka biroja telpu pielāgošanu labsajūtas konceptam plānots noslēgt nākamā gada sākumā.

Fīrmanis atzīmē, ka 2019.gada pavasarī noslēdzās "Tele2" biroja telpu rekonstrukcijas pamatposms, kad biroja telpas 2000 kvadrātmetru platībā tika pielāgotas labsajūtas biroja konceptam. Šobrīd norit otrais posms, kurā tiek pārveidotas telpas, kurās ikdienā strādā "Tele2" meitasuzņēmumu "Baltic Shared Services Center" un "Tele2 IoT Latvia" darbinieki.

"Kā rāda mūsu līdzšinējā pieredze, darbs šādā birojā nodrošina ne tikai augstu darbinieku iesaistes līmeni un viņu labsajūtu, bet arī ļauj daudz efektīvāk izmantot darba telpas," pauž "Tele2" personāla vadītāja Aija Bite-Ozere, piebilstot, ka labsajūtas birojā darbinieks var izvēlēties piemērotāko darba vietu gan pēc noskaņojuma, gan nepieciešamības veikt konkrēto darba pienākumu.

"Tele2" birojs paredzēts vairāk nekā 200 darbiniekiem - tajā ir iespēja mainīt darba vietu atbilstoši dienas plānam. Birojā ir bezpapīra vide, jo visiem darbiniekiem ir portatīvie datori, un tiek ievērots tīrā galda princips, kas paredz, ka darbiniekiem personīgās un darbam nepieciešamās mantas pēc darba pabeigšanas konkrētajā darba vietā ir jāieliek savā skapītī. Birojā uzstādītas arī tehnoloģijas, kas ļauj taupīt enerģiju un ūdens patēriņu.

"Daudziem, apmeklējot mūsu biroju, ir pārsteigums, ka ne uzņēmuma vadītājam, ne citiem vadības komandas pārstāvjiem nav sava personīgā kabineta. Šāda pieeja ir ļāvusi izveidot veselīgu un demokrātisku iekšējo uzņēmuma kultūru, kas rezultējas zemā darbinieku mainībā un labos uzņēmuma darbības rezultātos," min Bite-Ozere.

Jau vēstīts, ka 2020. gadā "Tele2" strādāja ar 138,576 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 9,4% un bija 34,469 miljoni eiro.

Kompānija "Tele2" reģistrēta 1995. gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!