Foto: Shutterstock

Sērijveida dzīvokļi joprojām veido lielāko skaitu dzīvokļa iegādes darījumos, taču tie kļūst arvien vecāki un to nolietojums pieaug, tādējādi ik gadu sarūk šo īpašumu vērtība.

To ņem vērā arī bankas, izsniedzot kredītu sērijveida dzīvokļa iegādei. Aizdevumiem šo īpašumu iegādei nereti tiek piemēroti striktāki nosacījumi, salīdzinot ar jaunajiem projektiem, tostarp pircējam jau sākotnēji jāiemaksā lielāka naudas summa.

"Delfi Bizness" vērsās bankās, lai uzzinātu, kā atšķiras aizdevuma nosacījumi, iegādājoties dzīvokli sērijveida daudzdzīvokļu namā no nosacījumiem dzīvokļa iegādei jaunākiem īpašumiem, un ar ko jārēķinās, dodoties uz banku.

To ņem vērā arī bankas, izsniedzot kredītu sērijveida dzīvokļa iegādei. Aizdevumiem šādu īpašumu iegādei nereti tiek piemēroti striktāki nosacījumi, salīdzinot ar jaunajiem projektiem, tostarp pircējam jau sākotnēji jāiemaksā lielāka naudas summa.

"Delfi Bizness" vērsās bankās, lai uzzinātu, kā atšķiras aizdevuma nosacījumi, iegādājoties dzīvokli sērijveida daudzdzīvokļu namā no nosacījumiem dzīvokļa iegādei jaunā projektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!