Foto: Privātais arhīvs

Bankas "Citadele" valdes loceklis stratēģijas realizācijas, digitālās un biznesa attīstības jautājumos Vladislavs Mironovs ir viens no jaunākajiem speciālistiem banku vadībā Latvijā. "Citadelē" viņš strādā kopš 2015.gada, kad sāka kā Stratēģisko projektu vadības daļas vadītājs, un tagad turpina darbu valdē, taču pirms tam guvis plašu pieredzi, strādājot ārvalstīs. Sarunā ar "Delfi Bizness" Vladislavs Mironovs stāsta par to, kā mērķtiecīgi veidojis savu karjeru, īpaši uzsverot, cik svarīga ir iniciatīva un stāšanās pretī jauniem izaicinājumiem.

Pirms pievienošanās "Citadeles" komandai viņš bijis "GE Capital HQ" stratēģiskās iniciatīvas līderis ASV un biznesa attīstības vadītājs bankā "GE Capital" Anglijā, kas ļāvis iepazīt darba vides dažādās pasaules valstīs un, meklējot pieejas, kā sadarboties ar dažādu tautību cilvēkiem, iemācīties kļūt par cilvēku – orķestri.

Ar daudziem bijušiem kolēģiem no ārvalstīm Vladislavs Mironovs joprojām uztur komunikāciju gan profesionālajā jomā, gan saistībā ar personīgajām interesēm.

Viņš atzīst, ka ērtāk jūtas Eiropas darba vidē, bet apzinās, ka vislabāk sevi profesionāli varējis realizēt ASV, un tieši tāpēc šobrīd viņam ir ērti strādāt bankā "Citadele", kurai ir ASV investors.

Vladislavs Mironovs atzīst, ka Latvijas sabiedrībā, salīdzinot ar ASV, redz vienu lielu mīnusu, kuru joprojām viņam ir grūti pieņemt – Latvijā cilvēkiem mēdz trūkt degsmes un vēlmes veltīt savu laiku, lai profesionāli augtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!