"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" investējis 60 tūkstošus eiro jauna veida čipsu ražošanā, portālam "Delfi" pavēstīja "MM&A | Hill + Knowlton Strategies" pārstāve Evelīna Miglāne.

Vafeļčipsi ir no Latvijā audzētiem kartupeļiem pagatavoti čipsi. Tie tiek pagatavoti, veselu kartupeļa šķēli sagriežot krusteniski, radot vafeļgriezumu.

Pēc uzņēmuma teiktā, jaunais produkts ir inovācija Baltijas tirgū."Mēs regulāri pilnveidojam savu produktu portfeli, piedāvājot kartupeļu čipsu cienītājiem kvalitatīvas, jaunas un interesantas uzkodas," piebilst "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" zīmola vadītāja Aija Novicka.

Jau vēstīts, ka kompānijas kartupeļu iepirkums pērn pārsniedza 15 tūkstošus tonnu gadā un tuvāko gadu laikā tas sasniegs 30 tūkstošus tonnu.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā ar zīmolu "Ādažu Čipsi", ieņemot vairāk nekā 48% lielu tirgus daļu. Uzņēmuma produkcija ar zīmolu "Taffel" tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Skandināviju, ASV, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" (iepriekš "NP Foods") ir viens no vadošajiem konditorejas un uzkodu uzņēmumiem Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv zīmolus "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi" un "Taffel".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!