Foto: Publicitātes foto/"airBaltic"

Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" darbinieku skaits pārsniedzis 1 800, tādējādi sasniedzot augstāko atzīmi "airBaltic" grupas 26 gadu pastāvēšanas laikā, liecina tās sniegtā informācija.

Alīna Roščina, "airBaltic" viceprezidente personālvadības jautājumos, norāda: "Jau šobrīd mēs gatavojamies tādam darbinieku skaitam, kāds mums būs nepieciešams, lai nodrošinātu uzņēmuma sekmīgu darbību nākamajā vasarā. Mēs arī attīstām darbinieku kompetenču un prasmju līmeni, kā arī sniedzam jauniem darbiniekiem ar aviācijas nozari saistītas zināšanas."

"airBaltic" turpina aktīvu personāla atlasi, un šobrīd ir vairāk nekā 40 brīvu vakanču, kurās kopumā tiek meklēti vairāk nekā 300 papildu darbinieki.

Kopumā kopš 2013. gada "airBaltic" darbinieku vidū visā uzņēmumā esot saglabājusi pilnīgu dzimumu līdzvērtību. Šobrīd 47% no visiem "airBaltic" darbiniekiem ir sievietes. Tajā pat laikā arī vairāk nekā 45% no "airBaltic" augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes.

"airBaltic" veic lidojumus ar 36 "Airbus A220-300" lidmašīnām. "airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 97,03% akciju, kamēr pārējiem akcionāriem pieder 2,97%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!