Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" ieviesusi iespēju par biļetēm norēķināties, izmantojot "Google Pay", "Delfi Bizness" informēja lidsabiedrībā.

Klienti, kas izmanto "Android" mobilās ierīces vai "Google Chrome" interneta pārlūkprogrammu, "airBaltic" mājaslapā biļetes no februāra sākuma var iegādāties, izmantojot "Google Pay".

"Google Pay" ir "Google" izstrādāta digitālā maka platforma un tiešsaistes maksājumu sistēma. Tā mobilajās ierīcēs nodrošina pirkumu veikšanu lietotnēs – ar vienu pieskārienu ļauj lietotājiem veikt maksājumus ar savām "Android" ierīcēm, portatīvajiem datoriem vai tīmeklī, izmantojot "Google Chrome" interneta pārlūkprogrammu.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Latvijas valstij pieder 97,96% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,04%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!