Foto: "airBaltic"/Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šonedēļ plāno veikt lidojumus no Rīgas uz 14 dažādiem galamērķiem, liecina tās sniegtā informācija.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Lielai daļai cilvēku, kuriem nepieciešams ceļot īpašu iemeslu dēļ, aviācija ir drošākais transporta veids. Mūsu saistības pret Baltijas tirgu nozīmē, ka mēs joprojām veicam drošus lidojumus nozīmīgākajos maršrutos, lai arī pasažieru pieprasījums ir zems."

"airBaltic" šonedēļ plāno veikt tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Berlīni, Kopenhāgenu, Diseldorfu, Frankfurti, Milānu, Minheni, Oslo, Palangu, Parīzi, Stokholmu, Tallinu, Viļņu un Cīrihi.

"airBaltic" ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām.

"airBaltic" (Air Baltic Corporation AS) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA "Aircraft Leasing 1" pieder 3,86%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!