Foto: DELFI
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" un Rumānijas nacionālā gaisa transporta kompānija "Tarom" no 1. maija pagarinās sadarbības lidojumu vienošanos, "airBaltic" sākot nodrošināt tiešos reisus jaunā maršrutā Rīga-Bukareste, "Delfi Bizness" informēja "airBaltic" pārstāvji.

Lidsabiedrībā uzsver, ka vienošanās pasažieriem sniegs jaunas iespējas – tā savienos abu lidsabiedrību maršrutu tīklus, izmantojot partneru centrus Rīgā un Bukarestē, kā arī palielinās elastību un nodrošinās labākās savienojumu iespējas starp abu lidsabiedrību tīkliem.

"Mēs ar prieku pagarinām mūsu veiksmīgo sadarbības lidojumu vienošanos ar Tarom, kas mums ļaus saviem klientiem piedāvāt plašākas ceļošanas iespējas un elastību. Apvienojot spēkus, mēs spējam labāk apkalpot savus klientus, piedāvājot viņiem izcilu savienojamību un plašākas izvēles iespējas, plānojot savus ceļojumus," komentē "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

"airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi bija 54,219 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!