Foto: LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" palielinās lidojumu skaitu no Rīgas uz Kišiņevu un Amsterdamu, portālu "Delfi" informēja lidsabiedrībā.

No 16.janvāra uz Moldovas galvaspilsētu Kišiņevu būs trīs lidojumi nedēļā, bet no 3.marta uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu plānoti 11 lidojumi nedēļā. Tādējādi tikšot uzlaboti pakalpojumi pasažieriem, kuri ceļo starp galvaspilsētām un tālāk uz citām lidostām Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS, norāda "airBaltic".

"Mēs koncentrējamies uz maršrutiem, kur ir augsts pieprasījums pēc biļetēm. Šī iemesla dēļ mēs jau uz šo ziemas sezonu palielinājām lidojumu skaitu 12 maršrutos, kas savieno Rīgu ar galamērķiem Eiropā un NVS," norāda "airBaltic" komercdirektors Mihaels Grimme.

Viņš informē, ka lidsabiedrība palielinās lidojumu skaitu maršrutā no Rīgas uz Amsterdamu no 10 uz 11 lidojumiem nedēļā, tādā veidā stiprinot sadarbību ar lidsabiedrību KLM, un piedāvājot ērtus savienojumus ar galamērķiem visā pasaulē. Savukārt maršrutā Rīga-Kišiņeva būs pieejami 3 lidojumi nedēļā līdzšinējo divu vietā.

Kā ziņots, "airBaltic" pirmo reizi ziemas sezonā piedāvās arī lidojumus uz Budapeštu, palielinās lidojumu skaitu uz Londonu, Parīzi, Briseli, Amsterdamu, Vīni, Minheni, Diseldorfu, Oslo, Bergenu, Billundu, un piedāvās jaunus ērtus savienojumus uz galamērķiem visā pasaulē sadarbībā ar nozīmīgām partneraviokompānijām.

"airBaltic" arī ir ieviesis sešus jaunus galamērķus 2013.gada vasarai – Prāga (Čehija), Hevīza pie Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Tā dibināta 1995.gadā un pieder Latvijas valstij. "airBaltic" flotē ir 29 lidmašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!