Foto: Publicitātes attēli

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" turpina darbības paplašināšanu un plāno 2019. gadā piesaistīt 50 mehāniķus tehniskās apkopes centros starptautiskajā lidostā "Rīga" un Tallinas lidostā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Mēs uzlabojam savas tehniskās apkopes iespējas un plānojam, ka līdz gada beigām paši spēsim veikt Airbus A220-300 lidmašīnu bāzes apkopes. Mēs jau pašlaik visiem mūsu lidaparātiem veicam ikdienas apkopes," sacījis "airBaltic" tehniskais direktors Andris Vaivads.

""airBaltic" ir skaidrs plāns līdz 2024. gadam tās flotē ieviest līdz pat 80 "Airbus A220-300" lidmašīnas. Tā kā mūsu flote tiek papildināta ar pasaulē modernākajām pasažieru lidmašīnām, pievienošanās mūsu komandai nodrošinās aizraujošas karjeras iespējas gan gados jauniem, gan pieredzējušiem profesionāļiem," turpina Vaivads.

"airBaltic" meklē mehāniķus ar dažādu pieredzi, un katram veiksmīgam kandidātam lidsabiedrība spēs nodrošināt stabilu karjeras izaugsmi. Lidsabiedrība meklē sertificētus lidmašīnu tehniķus, kā arī nesertificētus lidmašīnu tehniķus, mehāniķus. Turklāt "airBaltic" labprāt darbā pieņem mehāniķu mācekļus, kuri ir pabeiguši vismaz vienu mācību gadu. Lidsabiedrība visiem darbiniekiem nodrošina darba pienākumu veikšanai nepieciešamo apmācību, uzsver uzņēmumā.

Lidsabiedrība šogad astoto gadu pēc kārtas tika atzīta par labāko darba devēju transporta un loģistikas sektorā nacionāla mēroga pētījumā, ko veikusi personāla atlases kompānija CV-Online Latvia. "airBaltic" šobrīd nodarbina vairāk nekā 1500 profesionāļus no 30 valstīm.

"airBaltic" savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS.

Tās galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80,05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA "Aircraft Leasing 1" pieder aptuveni 20%. "airBaltic" flotē ir 34 lidmašīnas: 14 "Airbus A220-300", 8 "Boeing 737" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!