Foto: airBaltic/Publicitātes foto

atvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" piektdien sākusi veikt regulāros lidojumus maršrutā starp Rīgu un Neapoli Itālijā, pavēstīja kompānijā.

Aviokompānija no Rīgas uz Neapoli lidojumus veiks divas reizes nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss piebilda, ka Neapole šovasar ir septītais "airBaltic" galamērķis Itālijā.

""airBaltic" plašā 2021.gada vasaras maršrutu karte atspoguļo pieprasījumu, kādu mēs novērojam pēc atpūtas galamērķiem, vairāk valstīm atverot savas robežas ceļotājiem. Pateicoties aizvien plašākai iedzīvotāju vakcinācijai visā Eiropā, epidemioloģiskā situācija uzlabojas un vairāk cilvēku rezervē biļetes uz saulainiem galamērķiem visā Eiropā," pauda Gauss.

Iepriekš "airBaltic" plānoja sākt lidojumus uz Neapoli no 4.jūnija.

Šovasar "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, tostarp uz septiņiem galamērķiem Itālijā, septiņiem Grieķijā un sešiem Spānijā, kā arī uz vairākiem citiem atpūtu galamērķiem.

Jau ziņots, ka "airBaltic" pagājušajā gadā kopumā pārvadāja 1,34 miljonus pasažieru, kas ir par 73% mazāk nekā 2019.gadā.

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!